Maškare

I ove godine maškare su bile vesele kao i svi koji su ih došli pogledati!

U utorak, 5.3.2019. godine s početkom u 15,00 sati imali smo proslavu sa povorkom maski, a nakon povorke ukusnu zakusku, živu glazbu, te mnogo plesa.

Na veselici za Fašnik okupio se velik broj maskiranih korisnika i radnika doma koji su pridonijeli veseloj atmosferi pod maskama. U poslijepodnevnim satima domska Fašnička povorka  je uz pjesmu „Maškare“ veselo doplesala do restorana gdje su nas dočekali korisnici.

Uslijedio je defile maškara i izbor najljepše maske.

Stručni žiri sačinjavale su korisnice: Karmen Anica Mađarić, Zlatka Matas i Greta Crnički. Najbolje maske su osvojile diplome, a poredak je bio sljedeći: 1.mjesto osvojile su korisnice A djela objekta kao „4A razred – Zvončići“, 2. mjesto su osvojili Juraj Pažić i Josip Gotić kao „Asterix i Obelix“, dok je 3. mjesto osvojila korisnica Vera Žunec kao „gospođa koja peče rakiju“.

Nakon izbora najljepše maske sudilo se Fašniku, kaznu su mu odredili Jelena Šamarija, socijalna radnica i Mihael Liber, radni terapeut. Pomoć su imali od izvršitelja kazne – policajaca (korisnika Danijela Jalžabetića). Osudu Fašnika vrijedilo je proslaviti pjesmom i plesom. Bez obzira na bolove u nogama, „kolenima“, kukovima, plesni podij je bio pun. Nakon plesa okrijepili smo se finom kapljicom vina, te još boljom hranom koju su pripremile najbolje domske kuharice. U večernjim satima fašnička domska ekipa se nastavila veseliti uz muziku i ples.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.