Međunarodni dan žena

I ove godine u Domu za starije i nemoćne obilježen je Međunarodni dan žena.

U Domu za starije i nemoćne osobe u Varaždinu, dana 8. ožujka, održana je tradicionalna proslava Međunarodnog dana žena. Prigodni program za sve korisnice i gošće Doma za starije i nemoćne pripremili su i  izveli samo muškarci. Današnji dan posvećen ženama čestitao je i župan Varaždinske županije Radimir Čačić.

– Danas je poseban dan kad ženama iskazujemo poštovanje. Ovo je jedan lijepi čin i nitko se tom trenutku ne bi trebao suprotstavljati. Ove godine obilježava se sto godina od prvog službenog obilježavanja Međunarodnog dana žena. Želim vam da ugodno provedete ovaj dan, dan posvećen upravo vama ženama. – naglasio je župan u svojoj čestitki.

Sve najbolje i najljepše želje povodom Međunarodnog dana žena zaželjela je i ravnateljica Doma za starije i nemoćne Vesna Vidović Oreški, koja je i zahvalila županu što je već drugu godinu zaredom došao upravo u Dom za starije i nemoćne kako si s korisnicama obilježio Međunarodni dan žena.

Nakon prekrasnog programa kojeg su izveli muški korisnici Doma, župan Radimir Čačić podijelio je ruže ženama, a u podjeli mu se pridružio i predsjednik Savjeta za umirovljenike i osobe starije životne dobi Vladimir Kozjak.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.