Izbor najljepšeg balkona 2019. godine

U srijedu 10. 7. 2019. god. s početkom u 10 sati održan je program za korisnike Doma. Drugu godinu za redom održali smo izbore za „Najljepši balkon“ i javno zahvaljivanje uz nagrađivanje članova Eko grupe.

Ovime se ujedno i motivira korisnike da brižno i marljivo uređuju cvijeće na svojim balkonima te vode brigu o okolišu Doma. Tokom  programa dodijeljena su priznanja i nagrade od strane stručnog žirija korisnicima koji imaju najljepše uređene balkone. Stručni žiri sastojao se od troje članica: gospođe Blanke Pazman kao predstavnice Srednje škole „Arboretum Opeka“  iz Marčana, te gospođe Sonje Kušter i gospođe  Viktorije Cikač koje su bile predstavnice Parkova. Nagrade su redom dobili sljedeći korisnici:

  1. mjesto – Greta Crnički
  2. mjesto – Ivanka Rodeš
  3. mjesto – Zlatka Matas
  4. mjesto – Josip Štefanec i Zvonko Kožić
  5. mjesto – Dabović Vesna

Uz nagrađene balkone ravnateljica Vesna Vidović – Oreški i zamjenica ravnateljice Jelena Šamarija dodijele su priznanja i simbolične poklon pakete članovima Eko grupe (Josipu Bešeniću, Augustu Šenkišu, Rudolfu Poljaku, Katici Vuković, Milici Bencek, Mariji Friščić, Ani Jelen, Dragici Kocijan, Mariji Flegar, Bojani Burić i Julijani Hržić ).

Program su izveli sami korisnici koji su članovi domskog pjevačkog zbora, a koje su uvježbali i osmislili: vanjski suradnik Miro Rogar i radni terapeut u Domu Mihael Liber.

Naime, cijela akcija ne bi bila potpuna bez sponzora koji su upotpunili taj dan sa sponzoriranim nagradama, a također su i aktivno sudjelovati u ocjenjivačkoj komisiji za izbor „Najljepšeg balkona“. Pa tako ovim putem zahvaljujemo na sponzorstvu i njihovim predstavnicima koji su se odazvali samoj manifestaciji: Varaždinske vijesti, cvjećarnica Iris, Parkovi d.d., Srednja škola Arboretum  Opeka“ Marčan.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.