Izlet u Sveti Martin na Muri

Povodom velike obljetnice Doma odlučili smo razveseliti sve aktivne korisnike, a slike iz galerije dokazat će da smo uspjeli u tome.

Korisnici koji svojim doprinosom uveličavaju svaki naš događaj, pomažu kod organizacije i realizacije programa, vode određene radno-terapijske grupe ili sudjeluju u njima, uređuju okoliš Doma, natječu se i na taj način doprinose promociji Doma itekako zaslužuju da budu nagrađeni.

Nagrada za sve njih bio je odlazak na kupanje u toplice Sv. Martin na Muri i ručak u restoranu „K Jeleni“. Bolovi u nogama, kukovima, rukama, leđima… zbog čudotvornog djelovanja topličke vode ili glazbenog sastava koji je svirao u restoranu nestali su. Plesni podij gotovo da je bio potpuno ispunjen već na prvoj pjesmi koja je bila izvedena, a kad je glazba postala brža umjesto da se broj ljudi na plesnom podiju smanjuje, upravo obrnuto – gotovo da više nije bilo mjesta za ples. Uz „živu glazbu“ bila je upriličena ceremonija „krštenja mošta“, te kušanje mladog vina. U plesu i pjesmi uživali smo do večernjih sati, po povratku u Dom pjesma se nastavila u autobusu…

Kao što narodna poslovica kaže: „ Slika govori više od tisuću riječi “; uživajte u foto galeriji.

 

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.