Večer poezije i glazbe

U Domu za starije osobe Varaždin u Zavojnoj 6 u utorak, 19. studenog 2014. održana je prva Večer poezije i glazbe, čudesan spoj predivnih nota i lirike koju su izvodili korisnici Doma, članovi Varaždinskog književnog društva i Etno duet koji čine Gordana Lach i Željko Grahovec.

U jednosatnom programu kojom je prilikom predstavljena knjiga poezije Stjepana Graša, inače korisnika Doma za starije osobe Varaždin, izvedene su neke od njegovih pjesama. Svoje pjesme čitali su Ljubica Ribić, članica VKD i Milan Novak pridruženi član društva iz Slovenije. Pjesme autora čitala je Ružica Juras, recenziju knjige predstavio je Ivica Jembrih Cobovički, a publika je razdragano nagradila aplauzom Etno duet i pjevačicu Gordanu Lach koja je emotivno posebno vezana uz Dom jer je i njezina majka korisnica ustanove.

Tako je večer bila s jedne strane posvećena literarnom stvaralaštvu korisnika Doma i članova Varaždinskog književnog društva, a s druge, misli izvođača i publike upućene su prema ozdravljenju jedne majke.

Korisnike i goste je toplim riječima podzravila ravnateljica Doma Tamara Ljubić dok je ispred Varaždinskog književnog društva to učinio predsjednik društva Nenad Slukić.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.