Program “Dom i klub”

klub i dom 028U petak, 23. siječnja 2015. u 10 sati održan je kulturno-umjetnički program za korisnike doma pod nazivom „Dom i Klub“.

Taj su program već duže vrijeme uvježbavali korisnici Doma, članovi Pjevačkog zbora pod vodstvom Mire Rogara te članovi Kluba za starije osobe Varaždin koji okuplja i korisnike Doma i vanjske članove, osobe treće životne dobi. Oni su u jednosatnom programu prikazali kako se može i u takozvanim „zlatnim godinama“ i plesati i pjevati gotovo jednako kao što se to radilo u mladim danima. Izvedeno je 14 točaka, od folklornih do solističkih izvedbi popularnih pjesama i narodne glazbe. Osim raspjevanih i rasplesanih članova Kluba i korisnika Doma u programu su sudjelovali i članovi Literarne grupe, pa su svoje radove recitirali Đurđica Trtinjak, Ivica Jembrih i Nada Rukav Bogojević, članica Varaždinskog književnog društva koja je ujedno i vodila program. Koreografije koje su otplesali članovi Folklorne grupe Kluba postavio je Franjo Dvorščak, a uvježbala ih je Milena Klinec, predsjednica Kluba. Za glazbeni dio zaslužni su voditelj zbora Miro Rogar u pratnji Josipa Grđana, korisnika Doma.

Na početku, a i na kraju programa svim učesnicima programa toplo se zahvalila ravnateljica Doma Tamara Ljubić te najavila da će ovakvih programa biti još, na opće zadovoljstvo korisnika Doma kojima je ovaj program uljepšao tmuran siječanjski dan.

klub i dom 006klub i dom 028

Bookmark the permalink.

Comments are closed.