U ova teška vremena tehnologijom uspostavljamo kontakt sa najdražima

Poštovani,

zbog koronavirusa do daljnjeg su zabranjeni posjeti korisnicima, kao i izlasci korisnika u grad. Osim što se korisnici informiraju putem radija i televizije, svakodnevno ih i mi informiramo o svemu što se događa, odlazimo u trgovine, ljekarne, plaćamo račune…

U razgovoru sa obiteljima korisnika došli smo do saznanja kako bi voljeli vidjeti svoje roditelje, djede i bake.  S obzirom na novo nastalu situaciju, a zahvaljujući modernoj tehnologiji omogućavamo kontakt putem Skypa.

Svakim radnim danom u vremenu od 12:30 do 14:30 možete putem Skypea ( Dom za starije i nemoćne osobe Varaždin ) kontaktirati svoje najdraže. Molimo Vas da svakako prije nego što uspostavljate kontakt Skypeom, nazovete telefonom ( 042 407260, 042 407261) i dogovorite termin razgovora kako bi izbjegli grupiranje i čekanje.

Predavanje liječnika za ortopediju i traumatologiju OB Varaždin

Interesni odbor umirovljenika Narodne stranke-Reformisti Varaždinske županije i Udruga umirovljenika Solidarnost Varaždin organizirali su u Domu za starije i nemoćne osobe Varaždin predavanje o bolestima kuka, koljena i prijelomima kostiju kod  osoba starije životne dobi.

VIŠE…

Donacija mandarina

Zlatko Popović vlasnik OPG-a Popović iz Opuzena sa Udrugom veterana 7. gardijske brigade “PUMA” iz Varaždina, u prisustvu predsjednika Roberta Puje, posjetio je korisnike Doma za starije i nemoćne osobe Varaždin, te donirao Opuzenske mandarine.

Korisnicima su ovom donacijom uljepšali dan i pokazali da postoje dobri ljudi koji razmišljaju i vode brigu o starijim i nemoćnim osobama.

Veliko hvala od svih korisnika i djelatnika Doma, te se nadamo da će Vaš postupak biti pozitivan primjer koji će potaknuti i druge na ovakva dobra djela.