Glazbena slušaonica

Nakon poboljšanja epidemiološke situacije u cijeloj županiji u četvrtak 01.07.2021. godine u Domu za starije i nemoćne osobe Varaždin održana je slušaonica u okviru projekta „Nemirni uMirovljenici“ . Nositelj projekta je Udruga umirovljenika Novi Marof, dok su projektni partneri : Udruga umirovljenika „Zajedno“, Centar tradicijske kulture Varaždin, grad Novi Marof i Pučko otvoreno učilište Novi Marof.

Glazbena slušaonica s glazbenikom Nenadom Kumrićem Charlijem održana je na otvorenom prema svim epidemiološkim mjerama. Radionica je ciljano osmišljena i izvedena u okviru programa Evergreen in NM u glazbenom žanru – latino glazbe za koju je glazbenik stručnjak, a u sklopu radionice ciljano su demonstrirali glazbeni instrumenti karakteristični za latino glazbu uz mini koncert (muziciranje uživo).

Naši korisnici su uživali u programu, a poneki zapjevali i zaplesali te još tijekom cijelog dana bili veseli i dobro raspoloženi, što je nama pokazatelj da upravo ovakvi programi doprinose zdravom razvoju i lijepoj starosti za naše korisnike.