Izbor "Najljepši balkon - 2022."

Već tradicionalno, održao se Izbor za „Najljepši balkon“ u Domu za starije i nemoćne osobe Varaždin koji ujedno i motivira korisnike da brižno i marljivo uređuju cvijeće na svojim balkonima te vode brigu o okolišu Doma.

Tijekom programa dodijeljena su priznanja i nagrade od strane stručnog žirija korisnicima koji imaju najljepše uređene balkone. Nagrade su omogućili „Parkovi d.o.o.“, Cvjećarnica „Mira“, „Varaždinske vijesti“, Cvjećarnica „Iris“, frizerski salon „Milostiva“ i Salon za njegu tijela vlasnice Nikoline Nadj. Svaki balkon je poseban na svoj način, dok je komisija za ocjenjivanje u sastavu gospođe Mire Brodar, gospođe Ivane Dreven i gospođe Sonje Kušter odlučila da prvo mjesto za „Najljepši balkon“ pripala gospođi Nadi Divjak i gospođi Štefaniji Rumplin koje su zajednički brinule o svojem balkonu.

Program su izvodili sami korisnici i to kao članovi domskog pjevačkog zbora pod vodstvom Mire Rogara, recitacija gospođe Ružice Juras i gospođe Danice Škibole te pjevača gospodina Miroslava Viteza koje je uvježbala i osmislila radna terapeutkinja u Domu Monika Murat. Dom je dodijelio i priznanja članovima Eko grupe kao simboličnu zahvalu za uređenje okoliša. Korisnici koji su osvojili nagrade za vrijedne su: August Šenkiš, Dragica Gašparović, Josip Bešenić , Julijana Hržić, Ivana Vidaček, Katica Vuković, Marija Poustecki, Verica Horvatić i Emilija Jambrešić.